HappyEbba

Idag var det min sista skoldag! Har ledigt från det i 16 dagar nu, kan inte vara annat än glad. Nu är allt nästan färdigt packat och jag bara längtar tills det är dags! Kommer såklart sakna en hel del människor men förhoppningsvis överlever jag med sol och värme! Nu har jag och mina syskon precis bjudit mamma på födelsedagsmiddag och snart blir det efterrätt och tv tittade.

Ha det bäst!


Tjollahoppsanhejsan!

Hoppträning i tisdags gick riktigt bra så en stor tumme upp för SallyBrally. Sverige förlorade dock matchen men det är ju inte konstigt när de två bästa skadar sig så där bara! Så det var riktigt synd! Skolan har gått riktigt fort den här veckan och vi har fått sluta tidigare många gånger faktiskt vilket har varit riktigt skönt! Igår packade jag även nästan allt som ajg ska ha med mig till Bali. Det var en kontig känsla att börja ta fram sandaler, bikini och massa sånt men det var rätt underbart! Nu har jag bara en skoldag kvar och sedan bär det snart av till dit jag längtat så länge. Förhoppningsvis komemr min käre bror klara sig utan oss men det återstår ju och se fall huset står kvar när vi kommer hem ;)

Frys inte bort i kylan!




Oerhört fin bild på mig och Emma måste jag säga! Vi ses om många dagar min goding <3

I miss you<3

Varje gång det är den 24 rycker det till lite extra i mig! Jag tänker alltid på dig då och hur mycket jag saknar dig. Igår var det 4 månader sedan du lämande oss och jag vill fortfarande inte tro att det är sant! Håll koll på mig där uppifrån så jag inte gör för mycket dumt. Massa kärlek till dig min älskade ängel<3


Namen hejsan!

Dagarna rullar på och det börjar närma sig mer och mer! I söndags red jag Sally i ridhuset och hon var riktigt fin! Sverige spelade även match mot Kroatien i söndags och de var så sjukt grymma att de vann! Idag ska de spela mot Danmark och får hålla tummarna för vinst där med! Tyvärr kommer jag missa matchen eftersom jag hopptränar, bara för att jag inte tittar kommer de väl säkert förlora ;) Har faktiskt inte så m ycket mer att skriva, det får bli mer en annan dag!

Ha det bäst :)

Bästa Sverige!

Sverige vann matchen mot Polen vilket var för underbart. Skolan har varit ganska slapp den här veckan. Vi har har fått lite håltimmar här och där för att läraren var sjuk så har varit riktigt nice. Idag ska jag på möte angående sommarjobb, har förhoppningsvis jobb på Smultronstället i sommar med! Sedan kommer släkten hit och vi ska fira Linus som ioförsig redan har fyllt år. Senare ikväll blir det att sitta bänkad framför tvn och se när Sverige ska besegra Serbien. Håller alla tummar för att det går vägen!

Ha det bäst :)



Grymaste Oscar Carlen ;D

Riktigt najs!

Sverige förlorade matchen igår och det var riktigt illa. Idag hade jag endast två lektioner och slutade kl 12. Det var grymt skönt kan jag säga! Hästarna fick även nya skor idag och nu har jag precis varit borta med SallyBrally i ridhuset. Longerade henne och hon blir bara bättre och bättre! Sitter här nu sjukt hungrig då jag knappt ätit någon under hela dagen, duktigt av mig! Ska väl ta och göra något ätbart snart men det är snart det! Imorgon är det torsdag och även då slutar vi kl 12! Våran skola är för udnerbar ibland. Ska dock tillbaka på kvällen på typ informationsmöte om valen som jag redan vet vad jag ska välja men men så kan det vara!Nu överröstar min mage mina tankar så det är nog dags att gör något åt det!

Ha det bäst! :)



Världens bästa pojke <3

:)

Handbolls VM i Norrköping var grymt kul! Jag såg riktigt bra handboll och träffade många trevliga människor så man kan inte säga annat än att det var riktigt lyckat! Såg Sverige-Sydkorea igår på tvn och bästa Sverige vann såklart! Igår roande jag mig även med att läsa en äcklig engelskabok som skulle vara klar tills idag. Läste totalt 100 sidor och hade sedan 40 sidor kvar men dom struntade jag i, någon måtta får det var på det! Lunchen idag bestod av cheeseburgare och det satt riktigt fint! Vi fick även sluta mer än en timme tidigare idag för att en lärare var sjuk så det var riktigt skönt.Nu är det dessutom inte alls långt kvar tills vi åker. Har bara ett par skoldagar kvar! Det ska bli SÅ skönt :)

Ha det bäst!


http://www.youtube.com/watch?v=lsrcIp78kJk

Ta er en titt vettja ;D


Töntigt så in i norden!

Hopptränade Sally igår och hon var kanon duktig. Det från förra veckan var heöt som bortblåst vilket var jättekul, nu håller jag bara tummarna för att hon fortsätter på den banan! Skolan idag gick rätt fort ändå. Fick tillbaka min ledighetslapp om Balí och ja vad tror ni?! Sjävlkalrt fick jag itne ledigt! Blir så sjukt irreterad på Csn! Skolan kan tydligen inte ge mig ledigt för Csn säger att man inte får vara ledig mer än 14 dagar men det sjukaste av allt är att jag bara ska vara borta 12 skoldagar. Men Csn är så dumma i skallen att de räknar med helgerna, fyfan så jävla illa. Aja jag kommer åka iallafall! Blir bara väldigt irreterad på sånt där trams, hur tänker man när man räknar med helgerna, man har ju inte änns skolplikt då?

Imorgon är det dags för genrep med Handbolls VM. Det ska bli riktigt kul! På fredag drar det somsagt igång och jag ska vara i Himmelstalund redan kl 2 så måste ta ledigt lite från skolan. Får hoppas man får ledigt då eller kanske är det massa underliga bestämmelser då med men det spelar ingen roll, får väl få akut maginfluensa eller något sånt fall ;)

Avslutar med en bild från Bali. Längtar så jag spricker!


Tomorrow

Imorgon är det somsagt dags för skola igen. Har sovmorgon till halv 10 imorgon så lite mjukstart blir det ändå! Känns helt okey att börja imorgon, visst det är inte jättekul men men så är det och det innebär även att jag närmare mig det jag går och längtar efter! Longerade Sally idag och hon var mega fin. Hon har blivit starkare i alla gångarter och fått en bättre form iallafall när man longerar henne så det känns riktigt bra! Nu håller jag bara tummisarna för att hon fortsätter så även imorgon.

På fredag och lördag är det dags för handbolls VM. Kommer bli så jäkla kul att vara där och se alla matcher. Testade mina snygga funktionärs kläder idag. Lite stora kanske men aja det går att vika upp och dra åt! Känner att jag blir sjukt sugen på att spela handboll nu när det har handlat en hel del om det. Det är så grymt kul! Då var man faktiskt riktigt tränad och så. Nu blir det ju bara ridningen och det är väl bra det med men var ännu mer nöjd med min träning förut. Nu blir det bara att jag springer någon gång ibland och det är riktigt illa eftersom jag typ har en fobi för att bli tjock! Men men vi får hoppas att ridningen håller mig smal en stund till!

Ha det bra gott folk!



Får bli en handbollsbild idag ;)

Rubriker är tråkiga saker!

Flera dagar sedan jag skrev något här! Lite saker har faktiskt hänt i mitt lilla liv så det kan jag väl berätta om. Hopptränade Sally i tisdags och det gick riktigt dåligt. Det var absolut sämsta gången hittills och jag blev riktigt  med besviken på henne. Nu dagarna efter har jag ridit henne och krigat med henne om vem som bestämmer och hon har tagit det riktigt bra Vi får väl se vart det slutar med den lilla damen, jag har någon konstig hatkärlek till henne! 

I onsdags var Cicci och jag på stan och såg på bio. Filmen hette svinalängorna och var en annorlunda film mot vad jag brukar se på men den var riktigt gripade och jättebra! I fredags hade jag tjejkväll med några finfina tjejer. Vi hade det riktigt grymt och spelade spel, sjöng singstar, åkte pulka och mycket mer.Idag har jag tillbringat lite av min dag i Sporthallen och tränat på att gå med flaggor till Handbolls VM. Det gick riktigt bra och jag ser fram emot nästa helg, det kommer bli grymt kul. Nu ska jag avnjuta den näst sista lovdagen med en film och lite annat gott.

Ha det bra :)



Grymast <3


Fyra veckor kvar!!

Nu är det somsagt 4 veckor kvar tills vi åker till Bali. Tiden har faktsikt gått riktigt fort sen vi bokade och jag hoppas det fortsätter så! Har suttit och tittat mycket på hemsidor om Bali och jag blir bara mer och mer sugen på att åka. Det är regnperiod när mellan okt-mars men vi åker ju i slutet av den perioden så förhoppningsvis ska det inte regna allt för mycket. Tycker ändå det ska bli lite spännande att vara med om en regnperiod. Som jag fattat det så kan det ösa ner i en timme och sedan vara jättefint resten av dagen.

Ska bli coolt att få uppleva det eller det lär jag ju veta i efterhand. När jag kommer tillbaka till Sverige vitare än när vi åkte dit och varit med om någon översvämingen eller något liknande ahah! Nejdå det tror jag inte ska hända och händer det så händer det! Idag har jag fixat lite här hemma och ska fortsätta med det. Sedan blir det att rida Sally i snön tror jag! Nu ska jag äta något.

Ha det bra!

Välkommen 2011

Igår var det Nyårsafton. Vi hade en hel del folk här och det var jättetrevligt. Martina och jag började det nya året med att spela ett knasigt spel fram til kl 02.00! Nu har vi somsagt alltså ett nytt år som heter 2011. Under 2010 hände en hel del men i det stora hela var det et riktigt bra år. Under detta år har jag hunnit sluta grundskolan och börjat gymnasiet. Jag har träfft nytt roligt folk och lärt mig många nya saker. Jag och Elliot var på vårat första meeting och tog dessutom våran första placering. Han har verklige varit kanon fin.

Jag har under detta år sålt en älskad individ och där med lämnat ponnylivet och välkommnat storhästlivet. Sally har även kommit in i mitt liv och det känns riktigt spännande att se vad det blir av henne. Hickory lämnade även jorden detta år och det var varken hon eller Emma värda. Det sämsta med det här året var att jag förlorade en otroligt fin vän. Jag skulle så gärna vilja att du kom tillbaka Maria. Det börja närma sig den dagen då jag ska stå där utan dig. Jag ska göra det du och jag alltid gjorde men nu istället helt själv! Från 2010 tar jag nu med mig att man ska vara rädda om varandra, leva livet och ha jävligt roligt!

Hoppas erat nyår var lika bra som mitt :)




Fina du <3

RSS 2.0