Underbart är ett fint ord!

För alla som tycker det är intressant att veta så har min påsk varit kanon. Har firat den med olika släkter och ätit god mat, mycket godis och mycket skratt. Ett stort leende på läpparna är en bra summering av påsken 2011! Har umgått mycket med den allra bästa också och det blir man bara så lycklig av! Imorgon väntar skolan inte så kul precis men men solen skiner iallafall och då kan man inte annat än vara glad. Sommaren har kommit med storfart och nu ska de här sista veckorna flyga förbi så sommarlovet kommer och sommarjobbet börjar så pengarna börjar rulla in! Finns så mycket att se fram emot just nu så jag tror jag spricker!

Hoppas ni har det kanon allesammans!


Påsken är gul och lite ful!

Att ha lov är grymt skönt men snart är det tyvärr över! När jag åkte till förskolan för att hämta lite papper fick jag även ett påskägg av dem. Så gulliga! Idag har jag varit på påskmiddag hos min mammas släkt och imorgon bär det av till pappas släkt. Sedan ska jag även träffa den bästa och det lär bli kanon som vanligt! Nu återstår bara två dagar innan skolan drar igång igen men men inget att deppa över nu! På torsdag börjar jag även vandra min väg mot ett mc-körkort! Är sjukt taggad och längtar tills jag har körkortet och bara kan ut och åka!

Idag red jag faktiskt Elliot och det var riktigt länge sedan jag gjorde det! Han kändes väldigt liten eftersom jag är van vid Lena nu men det var grymt kul! Han är så pigg och glad den där busen och man kan inte annat än vara glad när man är tillsammans med honom! Så en stor tumme upp för den underbara mannen :)
Ha det bra!


Solen lyser himlen är blå!

Vilket underbart väder det är här i Norrköping för tillfället. Känns som att sommaren nästa har kommit och man blir bara så glad av detta väder. Lena gick sin andra hoppträning igår! Vi var med lite på framridningen och tog sedan några skutt och hon skötte sig mycket duktigt. Ramlade av henne för första gången igår också. Hon blev iallafall rädd för en stor lastbil men aja det var ingen stor grej! Igår träffade jag även Sebbe. Vi hade det riktigt chill och återupplivade gamla minnen!

Lov går alltid fort och det gör även detta. Snart är det påsk och man får väl se om man kan få sig något påskägg kanske! Snart ska jag dra in till Eneby för att hämta lite papper från förskolan! Borde egentligen skriva klart rapporten men det blir nog inget idag heller! Man ska njuta av att vara ledig och gör saker som är kul istället för sådant där. Ha det gött!


Fick bli en bild på min gamla klass 9.C! Gullig man blev ahah

Rubriker är svåra att komma på ibland!

Ett tag sen jag skrev här! Den här veckan har gått riktigt fort. Barnen har varit snäll och pluggat har jag som vanligt glömt bort! I fredags åkte jag till svärtinge till mina kära vänner. Vi hade en riktigt bra kväll som innehöll det mesta. Igår såg jag på bio med min familj och Frida och hennes familj. Vi såg Hur många lingon finns det i världen? och kan varmt rekommendera den filmen. Rolig fast ändå sorlig faktiskt. Igår fick jag även reda på att en klasskompis som jag gått med enda från dagis till 9.an har lämnat denna jord! Världen blir allt konstigare med åren!

Snart ska jag käka grillat, riktigt nice! Sedan blir det att åka till den bästa och spendera kvällen/natten där för att sedan gå till skolan imorgon. Har verkligen ingen lust att gå upp så tidigt men aja så kan det va!

Blablallaa

Ska fortsätta skriva om mina hästar jag haft eftersom jag lovat att göra det till några nu! Det kommer snart är bara lite allt för tillfället! Min helg har varit grymt bra! Tillbringade många timmar med din bästa och åkte även go cart. Vem som vann behöver vi inte prata om! Lena och jag tog även våran första skogstur tillsammans med Cicci och ratten satt inte helt löst iallafall. Löshoppade henne idag och han var duktig så tummen upp för det!

Imorgon väntar skolan och sedan fika med min kära vän Emelie. Sedan får jag se vad veckan har att erbjuda men säkert massa bra som vanligt. Ska hämt min klänning i slutet av veckan och det ser jag verkligen framemot! Så var det med det! Tummen upp för allt :)

RSS 2.0