FREDAG!

Lovet har gått riktigt fort som alla andra lov! Igår träffade jag några andra otrligt fina vänner, vi fikade och pratade på rätt bra som vanligt! Idag ska jag och Cicci in till stan och kolla lite! Sedan till kyrkogården och tända ljus för Maria. Tiden har gått ruskigt fort och igår var det hela 5 månader sedan! Sover hos Cicci ikväll och kl 05.00 imorgon bär det av mot Göteborg, Skandinavium! Kommer bli så sjukt nice! Jag är dessutom så himlans duktig så har knappt pluggat något på lovet och min barnberättelse som ska vara klar på måndag har jag inte skrivit en rad på men men så kan det va! Inget som går att ändra på nu haha ;)

Ha det bäst!



Ja, det är som det ser ut! De har faktiskt lite humor på andra sidan jorden också ;)


HejHopp!

Lovet har rullat på rätt bra. Jag har mest varit lat och bara gjort lite nytta! Idag ska jag till Elin och träffa min kära vänner och sedan blir det att sova över där. Kommer bli riktigt nice! Innan jag åker dit måste jag ta tag i lite plugg som ligger och skriker, rida Sally, ut och springa, ringa förskolan asom jag ska göra praktik hos efter lovet och ja, sen får vi se om jag hinner något mer! Känns som det där kanske räcker. Igår la jag även ut Sally på hastnet. Kanske inte har skrivit det här men jag ska iallafall inte ha henne kvar då det är för mycket jobb med henne. Tycker väldigt mycket om henne men men det blir bäst så här! Det är ju inte vi som äger henne men blir hon såld innan vi lämnar tillbaka henne till ägaren gör ju inte det något!

Nu ska jag bege mig ut i 20 minusgrader! Bali kom och hjälp mig!


Hemma i Kylan igen!

Här var det länge sedan jag uppdaterade men kom hem från Bali för ungefär en vecka sedan! Har haft det helt underbart med 33 graders värme, sol och massor med bad. Flygresan var det som var jobbigast! Att resa i 24 timamr kanske inte är det roligaste men det var helt klart värt det! Längtar så mycket tillbaka till Bali nu när man är hemma i kylan igen!

Nu har jag iallafall Sportlov vilket är sjukt skönt. Hann bara gå tre dgar i skolan innan vi fick lov så nu får jag ta lovet till att jobba ifatt det jag missat! Avslutade även skoldagen i fredags med att få Mvg i estetisk verksamhet så kunde ju inte annat än att vara glad! På onsdag ska jag träffa mina kära vänner och sedan på lörsdag drar jag till Sakndinavium och det ska bli sjukt kul! Idag blir det mest att vara lat och njuta utav att ha lov. Ska även bort till ridhuset och longera det lilla odjuret! ;)

Ha det bra i kylan gott folk!





Massa kärlek till Bali!


RSS 2.0