Sally brally!

Idag hade vi sovmorgon men jag gick upp tidigt iallafall för att jag skulle kunna rida i ridhuset. Sally skötte sig jättebra och det var första gången jag satt på henne nu en jag provred henne. Skrittade och travade och hon sprang glatt på. Sedan blev det väldig stressigt och jag fick springa ner till bussen med nyduschat hår som jag inte hann torka. Det frös till stora istappar och usch vad äckligt det var!

Skolan gick riktigt segt idag men nu är jag äntligen hemma och har pecis tagit in hästarna. Vad tror ni inte dom två busfröna Elliot och Sally har gjort då? Självklart har de lyckats ta sönder staket mellan dom så de stog i samma hage! Busiga hästar jag blir nervös på er när ni håller på så där! Båda verkade nöjda, glada och hade inga sår så det var ju skönt. Nu blir det ut till stallet igen!


Elliots första tävling :)<3

Sanningens ögonblick...

Det har snöat som bara den idag och jag har skottat säkert 4 gånger! Snö är jobbigt men det blir ljust och fint iallafall. Men nu till det som alla undrat över, vad det är för något jag väntat på! Det är inte en jättestor grej utan jag fick hem en ny polle igår. Sanningen är den att jag blivit så stor så jag måste ha storhäst men just nu ser jag rätt ljust på den tiden, kan bli riktigt kul ändå även om jag fasat för den hela mitt liv! Men tillbaka till hästen, ett sto som är 6 år, mörkbrunt och importerat från Danmark. Hon kallas Sally men heter egentligen Aggiore T.

Mer än så kan jag inte säga för hon är väldigt grön men jag gillar henne väldigt mycket iallafall. Ganska söt och väldigt snäll och det är ju alltid ett plus! Idag var jag och mamma bort med henne till ridhuset och longerade henne lite gran, hon skötte sig jättebra! Nu blir det lite plugg tror jag tyvärr!

Ha det bra!


Happyface!

Mycket har hänt sen jag skrev sist! Igår spelade vi upp våran lilla grej som vi gjort i draman och det gick rätt bra ändå tycker jag! På kvällen var det även idol och det kan inte beskrivas bättre än OLLE. Han var sjukt grym och slog alla med hästlängder + att kvällen blev ännu bättre efter att Linnea åkte ut. Idag har varit en spännande och rolig dag. Idag hände nämligen det där efterlängtade som det stod om i det efterlängtade mailet. Ja jag vet att jag är jobbig nu men jag ska nog hålla lite på vad det är några timmar eller dagar till ;)

Nu blir det en lugn tvkväll men jag ser redan framemot morgondagen!


Vädret suger men jag är överlycklig!

Det snöar och blåser som jag vet inte vad men busschauffören var gullig och stannade tidigare så jag slapp gå lika långt. En stor tumme upp för honom! Nu har jag ätit lite våfflor med sylt och grädde, mumsigt värre! Sedan satte jag mig här en stund och tittar på min mail som jag tittat på 1273473 gånger varje dag de senaste veckorna för att få det där mailet jag ville få. Där det skulle stå det där jag ville läsa så allt kan ske. JA, DET ÄR SANT! IDAG KOM DET ÄLSKADE MAILET! Jag blev överlycklig och sitter fortfarande och smår ler lite för mig själv.

Förstår att ni blir otroligt nyfikna men ännu får ni inte reda på vad det är! Det kanske kommer för eller senare, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Nu blir det att göra klart en uppgift till som ska lämans in imrgon och sedan fira glädje mailet med choklad och vispgrädde!

Ta hand om er i snöstormen!



Världens bästa Emmiplemmislemmi, jag och Pedro ;)

Jag ser det snöar!

Mitt lilla liv springer fram med stormsteg, snart är det Julafton!? Men jag har inhandlat nästan alla julklappar vilket känns så grymt skönt, första gången jag slipper stressa som ett svin! Helgen har varit väldigt skön, slappar en hel del och sett många Johan Falk filmer som är så sjuktbra. Sitter och drömmer mig bort i att jag skulle vilja bli en polis som honom men aja det är nog i drömmarnas värld! Igår var jag ute och gick med Elliot också, han var mer vild än tam den lilla busen!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska slänga i mig något ätbart! Sedan blir det till stallet och rida en sväng för att sedan sätta sig ner och plugga en liten stund iallafall. På Onsdag har jag sovmorgon till typ 11 men har tänkt att åka förbi kyrkan och lämna ett ljus och blommor eftersom det var 2 månader sedan Maria lämande oss då. Tiden har gått så sjuktfort och jag kan inte tänka tanken vid att jag inte kommer få träffa dig mer. Det känns fortfarande som en mardröm som jag snart kommer vakna upp ur och allt kommer vara som vanligt. Jag fasar så för nästa tävling, du kommer inte vara där och jag kommer få stå ensam utan dig.
Somsagt livet är fruktansvärt orättvist och det gör ont att mista en vän! Var rädda om de ni har runt omkring er!


Rubriker är tråkiga!

Skolan idag gick ändå ganska fort! Vi blev nästan klara med våran uppgift i drama och ska visa upp våran lilla föreställning för klassen nästa vecka. Kan bli spännande och se om vi lyckas hålla oss för skratt!

Nu sitter jag här och har precis kollat klart på Idol. Olle var lika grym som vanligt och jag känner hur mitt hjärta börjar slå när han kommer upp i på tv skärmen! I övrigt så var faktiskt de flesta bra idag det ända jag inte riktigt gillar är att Jay håller på med droger och skit! Usch det är sjukt äckligt!  Så för min del kan Linnea eller Jay lämna idol i dag, svaret får vi ju om en liten stund! Nu blir det flickorna på Klitteholm och sedan sängen. Ska nämligen upp vi kl 05.00 imorgon och släppa ut hästarna, pappa kommer nämligen och sprutar plast imorgon :)

Ha det bra gott folk!



Emmas och min favorit ;)<3

Emma och Ebba är bäst!

Vilka var det som slutade 10.40 idag då? va vilka va det? jo, Emma och Ebba! Bättre kan det ju inte bli! Hoppas ni har det kul Jennifer och Elin vi lider veeeeerkligen med er!

Skolan var riktigt soft idag iallafall. Har precis ätit lite och ska ut till stallet senare blir det lite plugg om jag orkar.
Ha det bra :)

Mååååndag

Då var det måndag ingen vilket innebär skola! Har precis kommit hem och ska väl ta och göra något vettigt snart. Skolan rullade på och vi hade prov på massa muskel och skit men tror det gick bra! Idag har Lovisa hand om Elliot så jag får helt enkelt hitta på något annat att göra. Förresten imrogn slutar jag kl 10.40 och det ska bli så skönt plus att onsdag slutar jag 12 och torsdag kl 12 fatta vilket bra vecka :)

Magen kurrar bäst att lyssna på den, ha det bra!


Löööööördag

Vill börja med att säga att Olle är kvar i idol vilket gör att jag är lycklig! Juryn var helt borta igår och snackade bara bajs enligt mig, och Linnea hade gärna kunnat åka istället för Elin. Ajja, nog skrivet om idol.

Idag åkte mamma, Viktor och jag in till Ingelsta och köpte lite grejer. Vi fick även i oss lite fika och jag åt en grymt god bakelse! Den var helt underbart god! Nu har jag precis kommit in från stallet var nämligen och red Märtha. Hon skötte sig fint och sprang glatt på! Brukar ju inte rida henne men eftersom hon var lite överglad igår och slängde av Kajsa så hon bröt armen så fick det bli så att jag red henne idag. Så stackars Kajsa får nu gå med gips i 4 veckor, jag lider med dig!

Nu blir det att lata sig lite och sedan baka något gott till kvällen tror jag :)



En liten bild på Spunken och mig för ganska många år sedan. En otroligt saknad ponny som jag hade otroligt roligt med i ett par år. Du är för jävla bra<3


Ebba <3 Emma

Hej igen!
Glömde ju faktiskt skriva att min älskade vän var sjuk idag! Min alldelles egna lilla emmiplemmislemmi! Efter lite små slagsmål och hjälmköp så har vi ju faktiskt kommit fram till att vi gillar varandra lite grann iallfall!
Puss på dig min kära fruga, vad skulle jag gör utan dig?! <3



15 min tills idol börjar :)


Snö, snö snö och åter igen snö!

Länge sedan jag uppdaterade, fy skäms på mig!
Skolan rullar på och pollen lika så. Här har det kommit ganska mycket snö som äntligen börjar försvinna :)
Ikväll blir det en lugn fredag med onyttigheter och idol tittande! Ska bli riktigt skönt.

Förresten igår berättade mamma något väldigt kul för mig! Jag hoppas det blir av för nu längtar jag som bara den! Ja, vad det är kanske ni får reda på lite längre fram ;)

Ha det bra!

Borta bra men Hemma bäst!

Nu har jag kommit hem från norrland! Vi kom hem vid 21.00 igår ikväll, tittade på idol, gick ut till Elliot och sedan gick jag och la mig. Geir åkte ut och det gjorde inget för mig bästa bästa Olle är ju fortfarande kvar och det är det absolut viktigaste! Vi har haft det jättebra i norr, sista dagen kom det lite snö och i övrigt har vi bara tagit det lugnt och haft det skönt.

Nu har jag precis varit ute i stallet och klioot min lilla polle! Han blev så stilig den snyggingen! För första gången vågade jag faktsikt klippa halva huvudet också. Han var så himla duktig och bara stod där så lite stolt blev jag ju över honom, kan itne vara så härligt att ha en klippmaskin i ansiktet. Nu ska jag snart käka och sedan blir det en ridtur :)


En bild på min nyklippta buse ;)

Lofsdalen

Heej! Här kommer ett tecken på att jag lever! Vi kom upp hit vid lunch i onsdags och det är kallare än i hemma, lite snö kan man se på dalarna och solen har tittat fram lite nu och då. Nu har vi precis ätit frukost och firat Lovisa, det är nämligen hennes 17 års dag idag så grattis till henne! Nu ska vi snart baka tårta och ikväll får vi lite gäster. Det enda jag saknar är min lilla prins men honom får jag träffa på fredag kväll/natt. Lovisa och Elliot hopptränade för första gången utan mig igår och det hade gått jättebra så man kan ju inte vara annat än stolt över dom :)<3
Ha det bra! Jag fortsätter att andas norrlands luft ett tag till ;)

Mot norrland!

Igår spelade jag curling med 3 goa vänner. Jag kan bara säga att det var sjukt svårt men otroligt kul! Red även ut på Elliot i skogen och han tyckte det var jättekul, det var ett tag sen han var ute i skogen nu eftersom det har varit så hårt i marken!

Idag blir det att först rida Elliot och sedan packa för jag ska nämligen dra till norrland. Ja det är faktiskt sant, ikväll åker vi till Stockholm till Almqvistarna! Sedan på onsdag morgon åker vi tillsammans med dom till LOFTSDALEN :D Det kommer bli bäst och jag är tillbaka på lördag!

Ha det bra och ta hand om Norrköping medan jag är borta!

RSS 2.0