SPUNK

Hade några hästar innan Spunk men har inga bilder på dom i datan så vi börjar från Spunktiden! Spunk som han heter är en B-ponny född 1998. Vi köpte honom när han var 6 år gammal och han var en riktig busig liten herre. Han var ouppfostrad och hade sina egna viljor helt enkelt kan man säga! Ibland när vi red ut i skogen backade han ner i dikena, skulle vi rida dressyr mossade han upp sidan i staketet, gjorde kaprioler och ibland kunde han bara springa iväg med mig släppade efter i grimskaftet!

Han var ingen häst jag föll för direkt precis utan ska jag vara riktigt ärlig tyckte jag verkligen inte om honom i början. Han var stor, klumpig och bara jobbig enligt mig. Men tiden gick och den fula ankungen blev vackrare och mer uppfostrad. Vi började tävla och insåg snabbt att denna ponny hade en stor talang för hoppning! Hindrena blev högre med åren och vi blev duktigare och duktigare! När vi debuterade msv b i hoppning gick vi banan runt klockrent och helt felfritt. Vi ingick senare i Skogslottens Elitlag och fick fortsätta träna och bli ännu bättre! Om jag inte minns helt fel kvalade vi oss till SM men det blev aldrig av då han tyvärr fick en knäskada!

Tiden tickade iväg och jag stod där sedan och var 13 år gammal och alltså för gammal för att tävla B-ponny! Därför blev jag sorligt nog tvungen att sälja denna guldklimp! Våran sista tävling tillsammans var i Mjölby och vi fick hoppa avd. b bara för att jag var för gammal. Vi var verkligen ett team och gick båda rundorna felfritt som vi alltid brukade göra! Speakern ropade i högtalarna att du var till salu och det var då dina köpare fann dig! Vi sålde dig sedan till Familjen Wihlmark i Motala och du hade det kanon bra! Jag var och hälsade på dig många gånger och var alltid lika glad över att du hade det så bra!

Wihlmark har nu sålt honom då Hugo har blivit för gammal och han bor nu hos en liten tjej i Göteborg som heter Felicia. De är verkligen jättesöta tillsammans och jag har även kontakt med henne så jag vet hur den bästa har det! All lycka till önskar jag Felicia och Spunk!

Denna ponny lärde mig verkligen att man inte ska döma någon vid första ögonkastet! Jag gjorde det första men insåg verkligen sedan vad det var för något vackert som fanns där inne. En individ med ett hjärta av guld och en otrolig personlighet. Du är för jävla bra Spunken <3




Jag hoppas jag träffar dig snart någon gång! Det var ett tag sen sist!


:)

Har fått önskemål omm att jag ska skriva lite om mina tidigare hästar jag haft här i bloggen! Visst kan jag vara snäll och göra det fall ni tycker det är kul att veta ;)

Don´t worry be happy!

Igår kväll började det snö och då blev man ju inte det minsta glad men idag vaknar man upp till strålande skolsken så leendet kom tillbaka! Min helg har varit kanoners! Umgicks med den bästa och hade det lika trevligt som vanligt. I lördags var jag i Kinda och kollade på när Emmy tränade för Magnus Gällerdal! Både hon och Elton var kanon duktiga så tummen upp för dom. Just nu sitter jag här hemma och har det allmänt tråkigt. Har åkt på en äckel förkylning igen och har itne kunant sova på hela natten pga av hostade. Känns som det kommer släppa rätt fort så jag hoppas på att jag kan gå till dagiset imrorgon iallfall.

Vet inte om jag sagt det här men min pålle har fått smeknamnet Lena. Red på henne igår och var första gången som jag satt på utan ledare, det ni ;) Men hon var jätteduktig och vi travade tillochmed lite så tummen upp för henne med! I övrigt har det inte hänt något jättespännande precis utan dagarna rullar på och är oftast så där jäkla bra som man vill att de ska vara :) 

Onsdaaaaaaaaag!

Veckan har rullat på bra! I måndags var jag i skolan och tror jag överlevde provet faktiskt! Nu har jag varit hos min goa ungar på dagiset, lekt och busat med dom. Igår Umgicks jag med Matina och Cicci, det var mycket trevligt! Svängde även förbi kyrkogården idag när jag slutade! Lämnade några rosor till Maria och fällde några tårar, känns alltid bättre efteråt på något knasigt vis! Svårt att kunna acceptera något som är så ofattbart men men nog med tråkigheter!

Har suttit på Lena två gånger nu och hon sköter sig jättebra! Så håller tummarna för att hon fortsätter att vara så här duktig. Nu ser jag fram imot helgen och att våran ska komma igång riktigt ordentliget :)



Får bli en hansbollsbild idag! Blir sjukt sugen på att börja spela när jag hörde att Madde och Cicci spelar nu igen! Men tiden räcker nog inte till, min mamma skulle få rycket på mig tror jag! Hah vi får väl se ;)

Galet underbart!

Min helg har varit grymt bra! Jag har varit mycket med en otroligt underbar männika, fått en häst som ser mega rolig ut! Stor, omuskald, luktar skit och ja är itne vacker precis men ska förhoppningsvis bli! Nu har jag precis varit och firat min mormor som fyllt år och senare ska jag bort till ridhuset med pållen! Blir att longera även idag och får se om jag kanske ska hänga på henne för att se hur hon reagerar. Hon är ju somsagt inte inriden utan bara hängd på! Kvällen får avslutas med solsidan! Har dessutom prov imorgon som jag itne kan ett skit utav men får väl ta tag i det när jag ska sova eller något! Jaja, det får bli som det blir! Finns roligare saker att göra än att plugga faktiskt ;)

Snart fredag!

Gick ganska fort på dagiset idag! Barnen är ganska roliga och jag bara garvar åt vilka löjliga grejer de bråkar om! Ibland till exempel kan de sitta och skrika om vems mormor det är eller vem som ska komma och hämta vem när de slutar. Låter kanske inte så kul här men att se dom gör mig bara full av skratt. Vilka stora problem man har i den där ålder! Nu i eftermiddag ska jag bära flera ton hö, ser absolut inte fram emot det! Senare borde jag plugga men jag har verkligen ingen ork för det idag heller även att jag egentligen måste.

Imorgon ska jag vara på dagiset kl 06,15! Kommer vara död men får sluta tidigt så det är bra. Sen blir det att träffa en mycket god vän på stan för att senare åka hem och träffa en mycket trevlig person! Känner på mig att morgon dagen kommer bli kanon! På lördag kommer förresten min nya häst hem! Har inte skrivit något om den här men jag vet iprincip inte något själv om den. Har inte änns sett den i verkligeheten. Aja så kan det vara men roligt med lite utmaningar ;)



Gahh vad jag saknar Bali!


Uppe på små fluffiga moln!

Är sjukt dålig på att uppdatera nu för tiden men det får ni stå ut med! Mitt liv rullar iallafall på mycket bra och jag kan inte säga annat än att jag känner mig nöjd med det! Går nog runt med ett leende på läpparna nästan hela tiden! ahah så kan det vara men man kan inte vara glad för mycket! Var somsagt sjuk förra veckan och idag var jag tillbaka på förskolan, det var verkligen ett tag sen jag var där! Var kul att träffa alla små söta barn igen, de är för goa! Känner mig dock ganska gammal när de säger att jag är en fröken, vuxen, stor och absolut inget barn som dom! lite små kul att höra hur de pratar faktiskt.

I tisdags var jag även inne med några vänner och spelade bowling! Det var riktigt trevligt och vem var inte bäst och satte en strike vid första kastet om inte jag! Nu ser jag fram emot helgen och nya dagar som väntar! Våren har kommit tycker jag iallafall, solen är här, vårjackan är framtagen och sommaren börjar närma sig! Allt är för jävla udnerbart helt enkelt :)

Tisdag!

Länge sedan jag uppdaterade men har glömt bor det lite grann! Idag skulle jag varit på min praktik plats men är genomförkyld så fick bli att vara hemma istället. Imorgon har vi "må bra dag" i skolan och jag ska vara på friskis på förmiddagen och sedan lyssna på Paolo Roberto på eftermiddagen! Får väl se om jag mår bättre imorgon eller hur det nu blir! Vi lämnade iallafall tillbaka Sally i lördags vilket känns kanon. Nu letar jag efter en ny polle och det känns superkul! För övrigt har det itne hänt så mycket utan dagarna har rullat på! Det börjar bli vår nu känns det som och det gör mig riktigt glad! Solen skiner och inga sura miner!



Undra om det finns någon där ute i vida världen som är lika bra som du? Bästa <3


RSS 2.0