Monopolmaraton!

Kvällen blev kanon! Vi åt tacos, mängder med onyttigher, spelade monopol i minst 4 timmar, gick en promenad i skogen som innehöll lera och hästar! Sist men absolut viktigast, vi hade det grymt kul!

När alla hade åkte hem begav jag mig till Skogslotten och tittade på KM. Många fina hästar och duktiga ryttare som hoppade omkring men det är ju klart det var ju skogslottare jag såg! Nu är allt klart för kvällen. Elliot har blivit ompysslad men inte riden då det är hans vilodag. Magen har fått i sig lite mat och nu väntar jag bara på att se en ny beck film. Avslutar med en bild på en otroligt älskad ponny, du är för bra för att vara sann<3

Ha det bra! / Ebba



Mycket på en gång!

Länge sedan jag uppdaterade och en hel del har hänt!
Igår var det Marias begravning och den var sjukt vacker, mycket folk och massor med känslor.
De sades mycket fina ord till den otroligt fina människa du var. Jag tycker fortfarnade allt känns helt overkligt även om jag vet att det är sant och inte en dröm. Jag skulle bara vilja vakna upp en morgon och höra din röst, se ditt ansikte och höra din röst en sista gång, bara en sista gång... Somsagt det gör ont att mista en vän <3
Efter begravningen följde Cicci med mig hem och vi tittade på idol och svullade! Daniel åkte ut men för mig är det viktigaste att Olle eller som jag kanske ska säga "ta mig till heaven" är kvar.

Idag började dagen väldigt tidigt! Jag gick upp vid halv 7 och vid 7 kom Lovisa och Ulrika. Lovisa och Elliot skulle nämligen på tränings tävling i Söderköping. vi fixade iordning honom och sedan bar det iväg. På framridningen var Elliot allmänt överglad och busade efter hindren. Inne på banan skärpte han till sig och det blev felfritt och rosett i både 70 cm och 80 cm. Mycket beröm till dom båda och en stolt ägare ;)

Nu är det dags för mig att ta mig här ifrån då jag måste fixa iordning lite här hemma för vid 7 anländer några galningar så jag bör var förberedd! Och jag har en liten överraskning till dom och man kan ju undra vad dom kommer tycka om den. Den enda ledtråden jag kan ge är att aktiviteten innehåller smuts och hästar!

Ha det bra och var rädda om varandra :)

Namen Hallojsan!

Resultatet av en tråkig söndag men bara en massa regn blev att jag gjorde en blogg. Hur mycket jag kommer uppdatera får vi helt enkelt se, vem vet kanske blir det nästa gång det regnar?! ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0